29.7.2011

Syksysimulaatio

Tänään saunan jälkeen suoritin parvekkeella syksysimulaation. Siihen sisältyi neljä tärkeää elementtiä:

1) Puttipajan toffeentuoksuinen kynttilä. En muistanutkaan, miten hyvältä kynttilä voi tuoksua. Nyt iski kynttilänostohimotus! (Kunhan nyt saisi loput viimetalvisista poltettua loppuun ensin...)

2) Pirkan karpalon ja kerman makuinen rooibostee. Olen juonut tätä erään ystäväni luona muutaman kerran ja ajatellut, että tätä pitäisi ostaa meillekin, mutta kun asioin K-kaupoissa niin harvoin, niin se on aina unohtunut. Nyt pari viikkoa sitten viimein muistin asian eräällä öisellä huoltoasemareissulla (iski äkillinen nuudelinhimo, onneksi on huoltoasemat!). On muuten hyvä maku ja edullinen hinta.

3) Uusin numero viime vuonna aloittaneesta Pähkinä-tehtävälehdestä. Rakastan logiikkatehtäviä, mutta olen korviani täynnä sudokuja. Tämä kahden kuukauden välein ilmestyvä lehti tarjoaa ihanan valikoiman mitä erilaisimpia tehtäviä. (Katso Facebook-sivut täältä ja talvella ilmestynyt ilmainen näytenumero tästä, ja jos tykkäät, käy ihmeessä ostamassa, että lehti saa lisää lukijoita ja sen ilmestyminen voi jatkua.)

4) Upouudet villasukat. Keväällä kärsin pitkällisestä neulejumista, mutta nyt heinäkuussa olen saanut aikaiseksi viisi paria villasukkia (lopuista ehkä kuvia myöhemmin, kunhan saan loputkin langanpäät pääteltyä). Tänään otin käyttöön nämä ihanan perinteiset raitasukat 7 veljeksestä. Pohjavärinä vaaleanpunainen, joka on nyt poistunut valikoimista, ja raidat luonnonvalkoista ja tummanharmaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti