27.2.2012

100 % torture (nyppyjä rakkaudessa?)


Takana 90 nyppyä, 6 kerrosta, 3 päivää.
Edessä 126 nyppyä, 8 kerrosta, 4 päivää.
Oikea ranne huutaa armoa jo nyt - ja huuto voimistuu nyppy nypyltä. Pelkään ihan tosissani, että se kipeytyy niin, että siitä tulee pidempiaikainen riesa.
Mikähän sai minut luulemaan, että Echo Flower Shawl olisi mukava ohje, joka katkaisisi kivasti pitkään jatkuneen neulepläähin?

Aloitan tänään sukat, joilla rentoutan itseäni noiden kirottujen nyppyjen välissä. Jos ranne vain kestää, teen tuota huivia tasan kaksi kerrosta päivässä, jotta se etenisi ja saisin sen joskus valmiiksi, mutta en kyllä silmukkaakaan enempää. 

Ehkä seiskaveikan vyötteessä on lieviä ylisanoja, mutta joka tapauksessa tahdon saada jotain muuta ajateltavaa kuin NYPYT.


(Viime viikkoina on muutenkin mennyt pieleen kaikki, mikä suinkin voi mennä pieleen. Blogin kannalta oleellisimpana asiana se, että minä olen juuri nyt kameraton. (Sen sijaan joku epärehellinen ihminen riemuinnee suuresti hyvästä tuuristaan, kun sattui olemaan paikalla vain vuoden ikäisen kameran pudotessa omistajaltaan, ja nopeista reflekseistään, kun onnistui nappaamaan kameran itselleen sen omistajan huomaamatta. Jos kyseessä on se vanha pariskunta, jolta kysyin, ovatko he huomanneet kameraani, he voivat ylpeillä myös hyvällä pokerinaamalla ja erinomaisella röyhkeydellä.) No, eipä tässä paljoa ole kuvattavaakaan.)

2 kommenttia: