14.11.2010

Vaatekomeroni historiaa I: Alku

Edellinen postaus oli pikavilkaisu vaatekomeroni sisältöön. Nyt ajattelin esitellä hieman tarkemmin itse tekemiäni neulepuseroita ja takkeja.

Rogue - saumaton palmikkohuppari
heinä-elokuu 2007
Lanka: Novita 7 veljestä, vaalea farkunsininen, 600 g
Puikot: 3 ja 3,5 mm
Koko: 35,5"

Tämä oli ensimmäinen omatekoinen puseroni. Olin ajatellut, että minusta ei olisi puseron tekijäksi, mutta tämä syntyi yllättävän helposti. Tekemistä helpotti se, ettei puserossa ollut saumoja. Rogue on myös siitä kiva neule, että siinä on hyvin paljon sileää neuletta (helppoa, aivotonta ja nopeaa) mutta kuitenkin sille vastapainoksi myös palmikkokuvioita, jotka tarjoavat pientä haastetta ja tekevät puserosta kivan näköisen.

Tykkäsin Roguesta kovasti, mutta jostain syystä en oikein osannut käyttää sitä. Yksi syy on se, että hihat jäivät liian lyhyiksi, ja niitä oli hankala alkaa pidentämäänkään. Kun äitini näki puseron ja kuuli, ettei minulla ole sille käyttöä, hän tarjoutui heti adoptoimaan sen.

Olen silloin tällöin ajatellut, että olisi kiva tehdä uusi Rogue jostain paremmasta langasta kuin 7 veljestä. Saa nähdä, tartunko joskus tuumasta toimeen vai päädynkö aina kokeilemaan jotain uutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti